IRFAN KAYNAGI | Mart | 2023 | IRFAN KAYNAGI
Yüce Allah’tan temenni ve niyaz ediyorum ki depremde kaybettigimiz bütün kardeslerimizi sonsuz rahmetiyle kusatsin; geride biraktiklari akraba ve dostlarina sabr-i cemil ihsan etsin. Cümlemize ölümden ibret ve ders almayi nasip etsin.
Aziz kardeslerim, babam Seyh Hazretlerinden duydum, buyurdular ki: “Hiç süphesiz ölüm musibeti büyük ve acitici bir musibettir. Çünkü ölüm; kardeslerin, dostlarin, baba ve evlatlarin ebedi olarak birbirinden ayrilmasi demektir. Yüce Allah’in rahmet ve merhameti ile kiyamet gününde bizi bulusturmasi disinda bir daha karsilasmak söz konusu degildir.” Yüce Allah’tan temenni ve niyaz ediyorum ki ahirete göç eden kardeslerimizle birlikte cümlemizi Hazret-i Peygamberin sancagi altinda cennette bulustursun. Ayrica aziz kardeslerim, hepimizin malumu oldugu gibi ölüm musibeti aniden gelir; hiçbirimizin eceli dolmadan ölmesi söz konusu degildir; kimisi hastalik sebebiyle, kimisi öldürülme sebebiyle, kimisi de çesitli afetler sebebiyle vefat eder. Sebepler birden fazla ise de ölüm birdir. Nitekim sair diyor ki: “Kiliç ile ölmeyen baska bir sebeple ölür/ Sebepler çok ise de ölüm tektir.”



Yazinin tamami derginin Mart, 2023 sayisinda.

Muhterem Müslümanlar, acizane insanlara ögüt verecek ve onlari irsad edecek...

Çocuk fitratin en saf ve en temiz halidir. Bütün saflasma ve temizlenme süreçlerimizi çocuklasma süreci olarak da adlandirmak mümkün....

Ilim ve Irfan dergisinin Nisan 2024 sayisi yetimler dosyasiyla çikti....

IRFAN BASIM YAYIN DAGITIM SAN. VE TIC. LTD. STI.
Zafer Mahallesi Kurultay Sokak No:1/6 Yenibosna | Bahçelievler / Istanbul | Telefon: 0(212) 694 98 98
Copyright © 2012-2016